22 oct. 2013

HollySiz - My name is

HollySiz- My name is
În cazul în care sunteţi la curent cu scena franceză, probabil o ştiţi pe Cecile Cassel. Ea este fiica regretatului actor francez Jean – Pierre Cassel şi sora celebrului actor Vincent Cassel. Şi e la mintea cocoşului – e şi ea actriţă, da? Dar fiindcă blogul de faţă nu se adresează cinefililor în mod special, am să mă opresc cu introducerea aici. Sub numele de Hollysiz, tipa asta care a devenit blondă pentru această apariţie şi-a lansat albumul de debut „My name is“. Discul este promovat de single-ul „Come Back to Me“, o piesă care are acel „vino-ncoa“ care defineşte hiturile din zona pop made in France. Mai presus de toate, melodia asta te cucereşte graţie aerului de Blondie upgradat la vremurile noastre. Categoric are un „quelque chose“ care te dă pe spate, cu referiri la Gene
Kelly, Frank Sinatra sau Michael Jackson aîn videoclip. Pe scurt, e o mostră de pop făcut pentru oameni care nu suferă de dereglări ale IQ-ului.
Din fericire şi restul celor 11 piese incluse aici se ridică la acelaşi nivel, făcând din acest My name is, un debut cât se poate de promiţător. Prima piesă a albumului, Better Than Yesterday, e un soi de The Cure amestecat cu Florence and The Machine (mai ales datorită „clap“-ului) iar atunci când ajungi la piesa OK n-ai cum să nu te gândeşti măcar pentru o secundă la eventuale asemănări cu Joan Jett and The Blackhearts. E drept, o bună parte a instrumentaţiilor sunt oleacă prea 80s, dar pe Miss Know It All, franţuzoaica ne dezvăluie o latură mult mai modernă la acest capitol. Personal, cred că alegerea single-ului de promovare a fost o treabă niţel aiurea, căci restul melodiilor de aici sunt mult mai rock. Una peste alta, deşi nu aduce nimic spectaculos, albumul ăsta e de bun gust. Iar Hollysiz a pornit cu dreptul în lumea muzicii. Nu e defel „actriţa care cântă“. Nu te face nici să exprimi Waw, dar e exact acel pop – music care poate fi digerat în cantităţi normale fără să-ţi provoace indigestii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu