28 iul. 2011

LMFAO - Sorry For Party Rocking

Asteptari: Unchiul Redfoo si nepotul SkyBlu sunt doi cetateni care isi au sediul in Los Angeles si care au debutat cu albumul Party Rock prin 2009, acest disc fiind materialul discografic cu numarul doi din cariera. Pentru amatorii de cancan-uri, e bine de stiut ca Redfoo este fiul fondatorului casei de discuri Motown, Berry Gordy, Jr..

Rezultat: Isi mai aduce aminte cineva de stupidele versuri „Suzana, eu te spun lu' mama/ Mi-ai furat banana“? Ei bine, nici strainii nu stau prea bine la acest capitol, textele celor de la LMFAO fiind cat se poate de elocvente in acest sens: "I got passion in my pants / And I ain't afraid to show it / I'm sexy and I know it" (Sexy And I Know It). Nimeni n-are pretentia ca mesajul transmis de piesele compuse special pentru tot neamu sa fie opere literare. Si la urma urmei nu aceasta e principala problema a acestui material. Versurile infantile sunt completate cu o muzica care depaseste lejer orice bariera a tampeniei umane.
Sorry For Party Rocking e un disc creat special pentru putinele momente care se scurg de la ultima bautura sorbita intr-o noapte cat se poate de lunga si „ruperea filmului“. Cu putin noroc, viermii sonori din ureche pot disparea in mahmureala de a doua zi.

Motto-ul discului este "Everybody just have a good time.", iar cetatenii care adora lucrurile facile se pot delecta cu piese cu titluri cat se poate de energice de genul "Put That A$$ to Work," sau "Hot Dog". Printre suspectii de serviciu care-si fac aparitia pe aici se numara Busta Rhymes Will.i.am, GoonRock sau Calvin Harris, iar perlele debitate pe asa numitele melodii curg la tot pasul. Daca faceti parte din cei peste 134 de milioane de oameni care ati vizionat vreodata clipul Party Rock Anthem puteti fi linistiti: ati prins exact ideea.

Toate celelalte „capodopere” sunt copiii la indigo care tin sa te lamureasca ca e musai sa te distrezi. Evident, nu lipseste nici enervantul auto – tune , care a fost scos de la naftalina de Cher prin 1998 cu al ei Believe si care suna cat se poate de oribil in Champagne Showers in care ca backing vocal isi face aparitia Natalia Kills. Daca cineva are impresia ca albumul asta suna oarecum asemanator cu cele semnate Black Eyed Peas, exista o explicatie cat se poate de logica pentru asta: will.i.am este raspunzator cu productia muzicala. Avand in vedere faptul ca muzica de acest gen ocupa locuri fruntase in clasamentele internationale de pretutindeni, n-ai cum sa nu-ti faci temeri ca segmentul reprezentat de cumparatorii de muzica din zilele noastre are niscaiva probleme grave la capitolul facultati mentale. Dupa o asemenea auditie mai ca nu-ti vine sa declari ca euro - trash - ul practicat de alde Aqua cu Barbie Girl era cat de cat acceptabil. Avand in vedere ca discul asta merita cu greu o stea, e clar ca i-am acordat deja prea multa atentie...

Recomandari: Hai sa fim seriosi! De evitat, pentru toata lumea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu